Openingstijden
zelfbedieningsmagazijn:

ma di wo
do
vr

Tel:   075 621 55 80
13.00 - 16.30
13.00 - 20.00
gesloten
Deze site wordt onderhouden door:
Rob Jak Webdesign
Bedrijfsinformatie
Jalekro bv is opgericht in 1973 als groothandel in voornamelijk kralen en byoux-onderdelen. In de loop der jaren is het assortiment behoorlijk uitgebreid met materialen voor allerlei verschillende hobby's. Tegenwoordig maken de materialen voor papierhobby's het grootste deel van ons assortiment uit. Wij voeren bekende kwaliteitsmerken zoals Marianne Design en Joy!Crafts.Vanuit ons moderne pand in Assendelft verzenden wij dagelijks vele bestellingen naar klanten in binnen- en buitenland.

Ons assortiment omvat momenteel circa 5.000 artikelnummers die in principe uit voorraad leverbaar zijn. Er wordt verzonden met DPD, waarbij in het algemeen geldt dat uw zending de werkdag volgend op die van uw bestelling de deur uit gaat. U wordt door middel van een email met tracking gegevens in staat gesteld uw pakket te volgen. Voor bestaande relaties is er ook de mogelijkheid zelf te komen winkelen in ons afhaalmagazijn.

Met nieuwe relaties maken wij graag eerst kennis. Wij vragen van onze klanten een inschrijving in het handelsregister van de Kamer van Koophandel, waarbij in de bedrijfsomschrijving expliciet moet zijn vermeld dat men zich bedrijfsmatig bezig houdt met de verkoop van materialen voor creatieve vrijetijdsbesteding. Het bedrijfsmatige aspect is hierbij het belangrijkst. Zo rekenen wij detailhandel, ambulante handel en industrie in een relevante branche wel tot onze doelgroep, maar scholen, stichtingen, verenigingen, clubs e.d. niet.

Over de levering:

Wij streven ernaar uw bestelling uiterlijk de volgende werkdag te versturen. We verzenden standaard per DPD. Uw pakket is te volgen via hun track-and-trace systeem en voor de aflevering moet door u getekend worden.
Zendingen boven Ä 75,= netto goederenbedrag zijn franko binnen Nederland en BelgiŽ. Bij zendingen tussen Ä 50 en Ä 75 worden de vrachtkosten, doorgaans ca. Ä 7,50, aan u berekend. Buiten Nederland zenden wij altijd niet-franko en na vooruitbetaling.
Artikelen die op het moment van verzenden niet voorradig zijn houden wij niet automatisch in nota. Deze kunt u indien gewenst een volgende keer opnieuw bestellen. Wanneer u wilt dat iets nageleverd wordt verzoeken wij u dit specifiek te vermelden door middel van het indienen van een aparte order. Moeten wij dit apart verzenden dan is hierop de bovenvermelde verzendkostenregeling en het minimum orderbedrag van toepassing.

Over de betaling:

Tegenover onze snelle levering vragen wij van u een vlotte betaling. De betalingstermijn is 14 dagen, gerekend vanaf de faktuurdatum.
Zie ook artikel 14 en 15 van onze algemene voorwaarden.

Over fouten, problemen:

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt, dus ook bij u en bij ons. Uiteraard doen wij onze uiterste best zo weinig mogelijk vergissingen te maken. Is er toch iets fout gegaan mailt u ons dan zo snel mogelijk (verkoop@jalekro.nl) zodat we samen met u tot een oplossing kunnen komen.

Tenslotte:

Op alle leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Ons leveringsprogramma is voortdurend aan verandering onderhevig. Voordat u verplichtingen aangaat op basis van gegevens op deze website adviseren wij u deze gegevens te verifiŽren.

Privacyverklaring / Cookiestatement